Slippkonsert: han gaiden med Kanta Company
05.04

Sirkusartistene Aino Mäkipää og Kęstas Matusevičius fra Kanta Company opptrer på slippkonserten til han gaiden fredag 5. april i Parkteateret Scene.

Slippkonsert: EP «00:00»
Hvor: Olaf Ryes plass 11, Grünerløkka, Oslo
Når: Fredag 5. April, kl. 20:00
Aldersgrense: 18
Tilgjengelighet: Parkteatret Scene har trinnfri inngang. mer informasjon om tilgjengelighet her.

Om han gaiden 
Han gaiden er et ettertraktet navn i Norges elektroniske undergrunnsverden. Med lekne vokalharmonier, improvisasjon, sårbare tekster og dansbare beats, har bandet skapt et helt særegent sound. 

Våren 2022 slapp han gaiden, bestående av Kristin Myhrvold og Ragnhild Moan, debutalbumet «you called me your erika», på plateselskapet Mutual Intentions. Albumet høstet svært gode anmeldelser og en Spellemannsnominasjon i kategorien elektronika. Med sin live performance, sammensatt av bevegelse, visuals og spesialsydde kostymer, har de bemerket seg på scener som Øyafestivalen, Munchmuseet og bransjefestivalene Vill Vill Vest og by:Larm.

Om Kanta Company
Kanta Company består av tre sirkusartister med ulik kulturell bakgrunn, inkludert Finland, Litauen og USA. Aino Mäkipää og Kęstas Matusevičius er utdannet ved SaSak Circus School i Finland og jobber med å skape underholdende, men tankevekkende sirkus.

Mer informasjon og billetter finner du på Parkteatrets nettside.

Samarbeidet er støttet av Finsk-norsk kulturinstitutt (FINNO).

Photo: Siri Granheim