Fortellerfestivalen: Folk Utan Dräkt 17.3.

The picture is inside a big sauna. People are sitting with their back to the camera. There is a film playing on a screen. In the middle there are sauna many sauna stoves.

Fortellerfestivalen inviterer til Badstufortellinger, en het sauna session bestående av musikk og muntlig fortellerkunst. 

Den finlandsvenske tabubrytende duoen Folk Utan Dräkt byr på erotiske folkesanger fra Norden krydret med deilig akkompagnement og vakre stemmer. Med sitt nærvær og kilende musikk ønsker Folk Utan Dräkt å lokke frem glede hos publikum, og gi mulighet til å finne en varmere tilnærming til seg selv. De fleste sangene de velger å fremføre viser gleden og magien ved seksualiteten, viktigheten av samtykke eller får oss til å le av hovedpersonens problemer og gi slipp på problematiske holdninger til oss selv og kroppen vår.

Når: Søndag 17. mars kl. 10:00
Hvor:  SALT art & musikk, Langkaia 1, Oslo
Billetter

En sauna session er 2,5 time i fellessaunaene på SALT. Du får tilgang på garderobe med små skap, toaletter, bar, varme saunaer, kaldkulper og uteområdet på fjordterrassen. Ta med hånkle, hengelås, badetøy og flip-flops. Les mer på SALT:s hemsida.

A photo of two women laying on the floor.
Bilde: Folk Utan Dräkt

Om Folk Utan Dräkt
Folk Utan Dräkt består av Victoria Lindqvist og Linda Sundberg. Duoen har både sunget og snakket om den skjulte visdomsskatten i erotiske folkeviser på finsk TV og hatt konserter bl.a. på Lilla Teatern, Svenska Teatern, Faces Festival, Nordic Visfest i Hangö, Luckan Helsinki, turneer på aldershjem og Swedish Day-konserten i Louhisalen 2023.

Om Fortellerfestivalen
Fortellerfestivalen er en årlig internasjonal festival som presenterer muntlig fortellerkunst av høy kvalitet. Programmet rommer en bredde av historier og uttrykk – både tradisjonelle og nyskapende – som har til felles muntlig formidling og direkte engasjement med publikum. Festivalen har 20 års jubileum i 2024, og finner sted på forskjellige scener i Oslo fra 14.-17. mars.
_

Opptreden av Folk Utan Dräkt på Fortellerfestivalen er støttet av Finsk-norsk kulturinstitutt.

Bilde: SALT art & music