EN REISE I MUMMIDALEN: UTSTILLING, KONSERT OG FORELESNING

Kategori
Utstillinger
Dato
2. juni - 23. september

I 2018 har Hadeland Glassverk hentet «En Reise i Mummidalen» fra Southbank Centre i London. Denne opplevelsen har vært en av Londons mest besøkte familieattraksjoner i 2017. Bli med på en magisk reise gjennom den rike Mummidalen!

“En Reise i Mummidalen” er en helt unik, interaktiv opplevelse som skaper gode historier og minner for hele familien. I 50 minutter blir du ledet gjennom Mummidalen; du får bli med inn i Mummihuset, ut på øyene, gjennom skog og vinterlandskap, og langs veien får du høre morsomme og lærerike historier om Mummidalen og Tove Jansson, skaperen bak dette utrolige universet.

Alle vil ha glede av denne reisen. Vår anbefalte aldersgrense for denne opplevelsen er 4 år, men små barn kan ikke reise alene. På noen deler av reisen er det litt mørkt, og også litt tåkete. Dette er en hyggelig og varm opplevelse, men det er fint med en trygg hånd å holde i for de minste barna.

Utstillingen åpner lørdag 2.6. kl 12:00, og Mummitrollet og Benny Törnroos holder åpningskonsert både lørdag og søndag! Her får du en alle tiders mulighet til å synge med, danse og treffe dine venner Mummitrollet og flere andre fra Mummidalen. Konsertene er kl 12.30 begge dagene i Galleri 1. Den koster kr 120,- for voksne og 80,- for barn. Billetter kjøpes i døra.

«En Reise i Mummidalen» kan oppleves på Hadeland Glassverk helt frem til 19. august 2018.

Tilleggsprogram:

9.8. Forelesning med Mia Österlund: «Att skapa för skrutt, Tove Janssons poetik»

Sted: Hadeland Glassverk - Galleri 2
Glassverksveien 9, Jevnaker
www.hadeland-glassverk.no
Billetter: ticketmaster.no

Bilde: Vic Frankowski