SILENCE PROJECT: SILENCE MEAL OG SEMINAR OM ALLEMANNSRETTEN

Kategori
Foredrag/Seminar/Workshop
Dato
7. desember - 9. desember

Allemannsretten er et gratis fellesgode og en del av vår kulturarv. Med allemannsrett som tema arrangeres det et seminar «Silence Project» på Voksenåsen 8.-9.12.

Hvordan kan vi holde allemannsretten levende for fremtidige generasjoner? Hvordan møtes ulike sosiale grupper og enkeltpersoner gjennom denne tradisjonen? På hvilken måte inspirerer det kunst og kultur? Gjennom refleksjon, dialog og ulike eksperiment utforsker prosjektet oppfatningen om at frihet uten ansvar ikke eksisterer. Målet med «Silence Project» er å utforske elementer av allemannsretten i dag; en rett som i utgangspunkt binder sammen nordiske og baltiske land. «Silence Project» er skapt av finske kunstneren Nina Backman.

I sammenheng med seminaret arrangeres også «Silence Meal» 7.12. – et måltid med utforskning av sansene og stillheten helt uten verbal distraksjon.

Mer informasjon: www.silenceproject.fi og Anna Florén: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sted: Voksenåsen kultur- og konferansehotell
Ullveien 4, Oslo
www.voksenaasen.no

Bilde: Silence Project