iina kristine designdiplomacy

Helsinki Design Week arrangerer i samarbeid med Finsk-norsk kulturinstitutt og Finlands ambassade i Oslo Design Diplomacy med designerne Iina Vuorivirta og Kristine Five Melvær i Finlands ambassadørs residens onsdag 21.3. kl 17.30.

Du kan melde deg på arrangementet HER. Begrenset antall plasser. Arrangementet vil bli holdt på engelsk.

Design Diplomacy er et konsept lansert av Helsinki Design Week i 2016. I samarbeid med finske ambassader er formålet å ønske publikum velkommen til ambassadørboliger og arrangere et møte mellom en finsk designer og en designer fra vertslandet. Diskusjonen foregår i form av et kortspill. Smarte og morsomme spørsmål utfordrer både designere og publikum til å drøfte hva design egentlig er. Arrangementet gir i tillegg en fin anledning til å lære mer om de unike ambassadørboligene og deres arkitektur.

Fra Finland deltar Iina Vuorivirta. Hun ble tildelt Design Forum Finlands «Årets unge designer»-pris i 2013. I 2015 ble hun ansatt som den første finske designeren i IKEAs designteam. Fra Norge deltar Kristine Five Melvær som er en Oslo-basert designer som jobber med belysning, dekketøy, møbler og grafisk design.

Program:
 

17:30

– Registrering

18:00

– Velkomstord ved Finlands ambassadør Erik Lundberg
– Helena Fernström fra Helsinki Design Week introduserer konseptet
– Iina Vuorivirta og Kristine Five Melvær introduseres
– Diskusjonen og spillet starter!
– Lett servering og mingling

Arrangementet vil bli holdt på engelsk.


Sted: Finlands ambassadørs residens
Thomas Heftyes gt. 3, Oslo
www.finland.no / www.helsinkidesignweek.com

Bilde: Iina Vuorivirta (til venstre) & Kristine Five Melvær (til høyre)

vuosi syys